Eget och djupt

En del av er har säkert snappat upp att jag länge har varit sugen på att starta ett eget företag. Lika länge har jag varit utan en idé som känns värd att satsa på. Men härom dagen damp en tanke ner hos mig och nu idag införskaffade jag allt som jag behöver för att komma igång.

Allt det där administrativa har jag inte börjat med än, men jag har en bror som läser en massa företagsekonomi och som just nu driver ett UF och jag har en far som har koll på ekonomi och annat som kan va bra. Så jag hoppas att de kan tänka sig att hjälpa mig igång och att det blir något av det här. Jag är riktigt, riktigt taggad iallafall, kan jag säga. 

I eftermiddags, strax efter införskaffandet av prylarna, träffade jag en fin vän över en kopp te respektive cappuccino. Vi hann prata om mycket och vi lärde nog känna varandra lite djupare. 

Vi tog samma buss hem och hann vägleda två vilsna fjugestabor innan vi skildes åt. Några timmar senare fick jag ett sms från samma vän om att bilen rullade mot akuten. Trots böner och hållna tummar vägrade jag att krypa ner i sängen innan jag fått besked om hur det gått. Det gick bra, vilket såklart känns fantastiskt. 

Jag hann städa rummet och har nu placerat mig under mitt underbara täcke, redo att sluta mina ögon. 

Godnatt vänner


Skapande | | Kommentera
Upp