Kalla tår och förbjuden crème fraîche

Imorse visade termometern på -10 grader, kallt! Men det blev en riktigt fin dag, solen sken, det kom några lätta snöflingor och vi käkade hamburgare till lunch (vi kan försöka bortse hur länge vi stod i kö, att kortläsaren inte funkade som den skulle och att vi fick kämpa för att få ett bord). Observerade att en pannkakstallrik för barn bestod av EN pannkaka. Hur ska en sjuåring kunna bli mätt på EN liksom? 30 svenska riksdaler kostade det, då fick man såklart en skopa grädde och sylt till också. Imorgon ska jag fråga fråga hur många pannkakor man får om man köper en vanlig pannkaksmeny för 35, en och en halv?

Men tro int att jag är bitter nu, jag bara funderar och spekulerar en smula (:

Paltkoma har vi nog allihopa nu, efter köttfärssås gjord på älg (innehållande crème fraîche som tydligen skulle vara till morgondagens mat), spaghetti, fyra olika lättdrycker och två olika färger på mjölk.

Imorn är det nyårsafton (för er stackare som missat det). Jag och Agnes gick runt länge på Ica för att fixa allt som behövs till vår superexklusiva dessert vi ska göra, efter den efterlängtade köttgrytan som killarna har lovat att styra upp (jag vill inte alls göra madre och padre avundsjuka).

Nej men nu ska jag fortsätta kolla på Robert Gustavsson och chilla base, kanske ta en dusch också, om den har nåt varmvatten kvar vill säga.

Tack för mig,
leverpastej


Allmänt | | Kommentera
Upp